Poze CAPCANA DRAGOSTEI - Kelly Bowen

CAPCANA DRAGOSTEI - Kelly Bowen

Pret vechi: 19,90 RON Reducere 40%

Pret nou: 11,94 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Pentru William Somerhall, duce de York, viaţa de aristocrat burlac pare perfectă: bani, cai de curse şi libertate. Până ce, iritat de exentricităţile mamei lui, decide să se mute la reşedinţa acesteia pentru a pune ceva ordine în viaţa ei. Descoperă însă că ducesa are şi alte preocupări, ajutată de misterioasa domnişoară Jenna Hughes care pare prea frumoasă şi inteligentă pentru a-şi irosi anii tinereţii ca doamnă de companie a unei văduve. Se pare că îndatoririle Jennei vizau nu atât saloanele ducesei, cât grajdurile bine puse la punct şi mai ales caii pursânge care păşteau pe pajiştile din jurul conacului.
Obligat dintr-odată să privească atent în jurul său, tânărul duce de York începe să înţeleagă că nu toate lucrurile sunt aşa cum par, iar graniţa dintre bine şi rău poate deveni foarte subțire. Alături de Jenna, femeia fascinantă la care visa de ceva timp, se trezeşte prins în mijlocul unor intrigi şi evenimente care îl vor schimba pentru totdeauna.

Săptămâna strălucitoare a curselor de cai de la Ascot  se transformă pentru chipeşul duce într-un carusel de emoţii, descoperiri şi victorii neaşteptate. Oare va fi şi iubirea una dintre acestea? 307pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura Alma


Adauga un comentariu:


Produse similare


El se numea Rafaga. Armele lui hraneau oameni flamanzi... pasiunea lui hranea inima infometata a...
16 RON
32 RON
O eroină puternică, un erou seducător şi o aventură palpitantă condimentată cu secrete şi intrigi...
10,95 RON
19,90 RON