Poze CAVALERUL DE AUR - Jennifer Blake

CAVALERUL DE AUR - Jennifer Blake

Pret vechi: 19,90 RON Reducere 55%

Pret nou: 8,96 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Un bărbat legat printr-o promisiune solemnă... și o iubire mai puternică decât orice legământ.

Din considerente politice, regele Henric al VII-lea îi poruncește fermecătoarei Lady Marguerite Milton să se mărite cu Lord Halliwell, un bărbat care este departe de ceea ce și-ar putea dori o tânără cu visuri romantice. Așa că răpirea ei de către enigmaticul Cavaler de Aur pare o întâmplare ruptă dintr-un basm. Sau ar fi, dacă Marguerite n-ar tânji după David, cel care i-a făcut un jurământ de credință cu zece ani în urmă... și apoi a dispărut.

Curând se dovedește că David este de fapt Cavalerul de Aur, venit să o scape de o căsătorie nedorită, încă nebun de dragoste... însă o dragoste platonică, așa cum a jurat în urmă cu un deceniu. Marguerite descoperă că a fost doar momeala care să-l atragă pe David în cea mai nouă intrigă a regelui. Căci, pentru a obține libertatea ei, David este nevoit să pretindă că este fiul pierdut al fostului rege, transformându-se astfel într-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric.

Marguerite este disperată. Dacă David eșuează, rebelii îl vor ucide; dacă triumfă, Henric nu va avea nici un scrupul să-l execute pe pretendentul la tron pe care el însuși l-a creat. și, dintr-odată, blestemul care planează asupra vieții lor pare să fie cea mai mică dintre probleme. 304pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura AlmaProduse similare


Julie si Matt, scolarita si rebelul, frumoasa si motociclistul.... Nimeni nu le intelese iubirea....
6 RON
12 RON
Brianne se simţea plutind între trezire şi o somnolenţă delicioasă, plină de vise erotice. Era...
15 RON
22 RON