Poze CLUBUL MINCINOSILOR - Celeste Bradley

CLUBUL MINCINOSILOR - Celeste Bradley

Pret vechi: 30 RON Reducere 50%

Pret nou: 15 RON

Pretul nu include cheltuielile de livrare

Celebra scriitoare americană Celeste Bradley a fost nominalizată în anul 2002 la prestigiosul premiu RITA, acordat în Statele Unite genului de carte romantico-istorică.

Acţiunea ultimei sale creaţii se desfăşoară în înalta societate a Londrei, în epoca în care diferenţele sociale impuneau reguli nescrise, dar unanim acceptate.

O serie de caricaturi ce accentuează trăsăturile corupte ale unor personalităţi marcante, publicate într-un periodic, face furori. Însă adevarata identitate a autorului lor rămâne învăluită în mister, fiind semnate cu pseudonimul Sir Thorogood. Unul dintre aceste extraordinare portrete satirice va declanşa o puternică confruntare de forţe, din care nu lipsesc Lord Liverpool, Prim Ministru al Angliei, şi Dalton Montmorency, conducătorul Clubului Mincinoşilor, o veritabilă academie de spioni.

Pentru a afla cine este de fapt Sir Thorogood, Dalton pretinde că este chiar el. Iar când Clara Simpson îl întâlneşte la un bal, este sigură că are în faţă un impostor deoarece ştie exact cine se ascunde sub acest nume. Problema prinderii creatorului desenelor este una foarte presantă şi totul ar fi bine dacă Dalton ar reuşi să scape de văduva Clara Simpson care se ţine scai de el...

O poveste captivantă ale cărei personaje se confruntă cu mari pericole, dar şi cu pasiuni mistuitoare, o lectură cu adevărat reconfortantă. 347pg

 

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura Lider