Poze DIN NOU LA PEMBERLEY - Julia Barrett

DIN NOU LA PEMBERLEY - Julia Barrett

Pret vechi: 24 RON Reducere 50%

Pret nou: 11,90 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Aparuta in 1993 sub pseudonimul Julia Barrett, cartea Din nou la Pemberly continua in acelasi stil rafinat romanul Mandrie si prejudecata, publicat in secolul al XIX-lea de Jane Austen.
Surprinzator, in aceasta lucrare, personajul principal nu este Elizabeth, asa cum ar fi fost de asteptat, ci cumnata sa Georgiana Darcy.
Dupa ce a fost impiedicata in ultima clipa sa ajunga intr-o situatie ce putea reprezenta un adevarat dezastru pentru ea (fuga in secret cu Wickham, un var indepartat), Georgiana si-a propus sa nu-si mai piarda din nou caopul si inima. Dar, doi pretendenti cu calitati deosebite, capitanul de marina Heywood si arhitectul Leigh Cooper, o tulbura si o pun intr-o mare dilema ce se va transa si o pun intr-o mare dilema ce se va transa cu greu in favoarea unuia dintre ei. Cine va fi, oare, fericitul ales?
Daca ati fost dezamagiti de faptul ca Mandrie si prejudecata se sfarseste atat de repede, iata ca Din nou la Pemberley va ofera prilejul de a urmari, mai departe, destinul personajelor indragite.
Utilizand limbajul si ironia fina din Mandrie si prejudecata, Julia Barrett creeaza puternica iluzie ca aceasta continuare apartine tot scriitoarei Jane Austen.
O carte cu adevarat incantatoare! 256pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste, Beletristica

Producator: Editura ElisProduse similare


Cuvintele ii murira pe buze. Incapabil sa se concentreze, Jake nu se putea impiedica sa o fixeze pe...
5,20 RON
13 RON
Intr-o lume a pasiunii pline de vraja, nimeni nu cunoaste secretele Stephaniei Farrel. Nimeni nu...
8 RON
24 RON