Poze DISPARIŢIA - Sandra Brown

DISPARIŢIA - Sandra Brown

Pret vechi: 19,90 RON Reducere 40%

Pret nou: 11,94 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Dawson Scott, un reputat jurnalist, s-a întors recent din Afghanistan și a rămas profund marcat de această experiență. Lupta cu coșmarurile care îl bântuie se accentuează pe zi ce trece, transformându-i viața într-un adevărat chin. Şansa de a ieși din acest cerc vicios apare în mod neașteptat când primește un telefon de la o sursă din interiorul FBI.

O nouă informație poate face lumină într-o poveste care a început cu patruzeci de ani în urmă, iar pentru Dawson este ocazia să scrie articolul pe care îl aștepta de-o viață. Astfel, jurnalistul începe să cerceteze dispariția și presupusa asasinare a fostului pușcaș marin Jeremy Wesson, fiul biologic al unui cuplu de teroriști cărora FBI nu a reușit să le dea de urmă în ultimele patru decenii.

Pe măsură ce investigația dezvăluie tot mai mult ițele încurcate ale poveștii, Dawson se apropie de fosta soție a lui Wesson, Amelia, și de cei doi copii ai acesteia. Însă când bona copiilor Ameliei este ucisă, situația ia o turnură cu totul neașteptată, iar Dawson se trezește a fi principalul suspect. Bântuit de propriii demoni, Dawson începe urmărirea adevăraților criminali... și ajunge să descopere adevărul șocant despre propriul trecut. Format mic. 374pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura Lira


Adauga un comentariu:


Produse similare


Când milionarul Paul Wheeler este ucis, familia sa îl angajează pe renumitul avocat...
11,94 RON
19,90 RON
Eros şi destin în această fascinantă carte. Un bărbat şi o femeie plimbaţi printr-o lume...
11,90 RON
17 RON