Poze ERAGON - Christopher Paolini

ERAGON - Christopher Paolini

Pret vechi: 45 RON Reducere 51%

Pret nou: 22 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Atunci când Eragon, băiatul unui fermier sărac, descoperă în pădure o piatră albastră, minunat şlefuită, bucuria lui nu cunoaşte margini. Tot ce poate crede este că va reuşi să cumpere toată iarna de mâncare pentru familia lui. Nu se ştie însă că astfel a chemat din adâncuri neştiute un dragon si ca a devenit mostenitorul unui destin misterios. In curand el va fi prins intr-o aventura pe care nici n-ar fi putut-o imagina cu doar cateva zile in urma. Dusmanii fara de numar ii pornesc pe urme, iar singurele lui ajutore sunt o sabie veche si sfaturile unui povestitor batran. Iar lumea pe care trebuie sa o intrunte este una a magiei si a puterilor nebanuite.

În anul 2003, când Paolini a lansat Eragon, lumea a văzut în tânărul autor american - care, pe atunci, avea 20 de ani - o adevărată concurenţă pentru Harry Potter.

Timp de 121 săptămâni, volumul întâi s-a aflat în clasamentul New York Times al celor mai vândute cărţi. Aventurile băiatului şi dragonului său au intrat şi în atenţia Hollywood-ului care a ecranizat cartea în 2006. După Eragon a urmat Eragon II denumită de ziarul The Observer ca fiind "cea mai aşteptată carte fantasy". Cel de-al treilea volum, Brisingr, l-a prins pe Eragon într-o serie de misiuni periculoase.  Încă de la momentul lansării, cartea lui Christopher Paolini, Eragon, a fost un succes instantaneu atingând recorduri mondiale vânzându-se în mai mult de 6 milioane de copii şi asta numai în America de Nord. Al doilea volum, Eragon: Cartea primului născut a fost vândut în 3 milioane de copii şi al treilea volum din serie, Brisingr, s-a bucurat de 550 000 de exemplare vândute într-o singură zi. Mai mult de 25 de milioane de exemplare s-au vândut în întreaga lume şi cartea "Mostenirea", lansată în 2011, a avut un prim tiraj de 2,5 milioane de copii! 538pg

 


Detalii produs


Categorie: Carti pentru copii

Producator: Editura Rao