Poze FĂRĂ MILĂ - Arlette Geneve

FĂRĂ MILĂ - Arlette Geneve

Pret vechi: 20 RON Reducere 56%

Pret nou: 8,90 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Arlette Geneve este o autoare de origine spaniolă, care a cunoscut succesul mondial cu numeroase bestseller-uri, dintre care amintim Salvează-mă, Iubește-mă și Sărută-mă, pentru care a fost distinsă cu numeroase premii internaționale de literatură. Romanul ”Fără milă” ne propune să reflectăm la povestea eroilor, poveste în care mulți dintre cititori se pot regăsi cu ușurință.
Făgăduiala făcută de către Violet unchiului său de a-l seduce pe baronul Diego Vílchez în schimbul redobândirii unei proprietăţi ce aparţinuse familiei urmează să schimbe dramatic cursul vieţii acesteia. Rodul iubirii ei neîmpărtăşite este un băieţel pe nume Miguel, datorită căruia relaţia dintre cei doi este consfinţită printr-o căsătorie pur formală. Lucrurile iau o turnură neaşteptată atunci când, în urma unei dispute violente dintre soţi, copilul îşi pierde viaţa.
Măcinați de mustrări de conştiinţă şi aflați în imposibilitatea de a comunica deschis, Diego și Violet trebuie să decidă ce vor face cu viețile lor în continuare. 222pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura LiderProduse similare


Acest al doilea volum al Trilogiei Beresford spune povestea fiului mai mic al familiei, Andrew...
8,90 RON
28 RON
Acest al treilea volum din saga familiei Beresford este povestea lui Arthur Ross Beresford. El este...
9,90 RON
28 RON