Poze HOŢUL DE INIMI - Teresa Medeiros

HOŢUL DE INIMI - Teresa Medeiros

Pret vechi: 19,90 RON Reducere 55%

Pret nou: 8,96 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Ziua începe ca oricare alta pentru frumoasa orfană Prudence Walker. Aflată în căutarea unui animal de companie pierdut în mijlocul furtunii, Prudence se trezeşte dintr-odată în braţele unui tâlhar la drumul mare. Rănit într-o tentativă eșuată de jefuire a unei trăsuri și ud leorcă de ploaie, cumplitul Bandit Scoțian pare îndeajuns de inofensiv. Sau așa își imaginează Prudence – până când, cu un singur sărut, ticălosul scoţian îi face inima să-i bată nebunește, căzută pradă farmecului său tăios ca lama unei spade.
Ea este exact femeia la care a visat întotdeauna Sebastian Kerr... dar pe care ştie că nu o poate avea: o frumusețe cu ochi ca de ametist și buze de culoarea vinului, pe care el tânjeşte să le guste. Dar, chiar în vreme ce o strânge în brațe și-i fură un sărut, este perfect conștient că trebuie să o lase să plece, căci el, renumitul tâlhar la drumul mare duce o viață dublă periculoasă – o viață în care dragostea nu își are locul.

Dar când între frumoasa curajoasă și ticălosul fermecător izbucnește focul unei pasiuni mistuitoare, Sebastian îşi dă seama că trebuie să câştige singura comoară pe care nu poate să o fure – iubirea adevărată. 356pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura AlmaProduse similare


Un erou păcătos... o eroină încăpățânată... și visuri pentru care merită să...
8,96 RON
19,90 RON
Pe Rigo il dusera in camera servitorilor. Era tot plin de sange. Roza uitandu-se ingrozita la...
5,60 RON
14 RON