Poze LEGĂTURI PRIMEJDIOASE. MÂNA DESTINULUI - Nora Roberts

LEGĂTURI PRIMEJDIOASE. MÂNA DESTINULUI - Nora Roberts

Pret vechi: 19,90 RON Reducere 75%

Pret nou: 4,90 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Lila Emerson își câștigă traiul având grijă de case pe timpul cât proprietarii lor bogați sunt plecați. Își petrece viața mutându-se din loc în loc și, cu toate că apreciază locuințele minunate ale clienților și colecțiile lor valoroase, nu visează să dețină nimic din toate acestea. Tot ce are, inclusiv inima, este lipsit de orice obligație. Existența ei cunoaște însă o turnură dramatică în momentul în care asistă la o posibilă crimă, urmată de sinucidere.
Pictorul Ahston Archer știe că fermecătorul și impulsivul său frate nu și-ar fi putut ucide iubita și nici nu și-ar fi curmat zilele. Speranța lui de a descoperi adevărul stă în Lila, singurul martor ocular al tragediei. Chiar și în acele clipe de durere, Ash nu-și dorește nimic mai mult decât să o picteze pe femeia ai cărei ochi negri și profunzi par să conțină rezerve nesfârșite de putere și o pasiune arzătoare.
Din Manhattan până în Toscana, investigația îi duce pe cei doi într-un cerc al elitelor în care antichitățile sunt cumpărate, vândute, jucate la cărți și furate, o lume în care ești ceea ce posezi, iar obiectul dorinței se poate transforma într-o obsesie fatală.
vol.1 165pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura LiraProduse similare


Reportera Deanna Reynolds este o stea în ascensiune în cadrul redacţiei de ştiri a...
16 RON
26 RON
Un tărâm plin de magie, muzică, mituri şi visele secrete şi pasiunile dăinuitoare a trei...
14,90 RON
23 RON