Poze MAESTRA RUNELOR - Claudia Grob

MAESTRA RUNELOR - Claudia Grob

Pret vechi: 24,99 RON Reducere 50%

Pret nou: 12,50 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

O crima odioasa, pasiuni ascunse si disparitia culturii celtice: un roman medieval despre dragoste si ura, tradare si credinta. In anul 1179, intrigile de la curtea imparatului Barbarossa sunt in toi, iar in Braunschwig este ucis un tanar cavaler care pornise in cetatea Raupach cu un mesaj secret pentru episcopul Gero.

Maria, fiica stapanului de la Raupach, il cauta cu inversunare pe ucigas, caci il iubise pe tanarul cavaler. Sa fie oare misteriosul Cai Tuam un om primejdios?

Irlandezul cu ochi verzi si plete negre face parte din suita sotului Mariei, Berthold, si este in acelasi timp si medicul sau personal. Maria este contrariata de firea exuberanta a lui Cai si de cunostintele lui neobisnuite, dar se simte totodata puternic atrasa de el.

Ea nu banuieste ca departe in padure cultul druizilor irlandezi continua sa existe si ca irlandezul, legat prin dragoste si juramant, doreste sa o protejeze cu orice chip pe Rosalie, micuta vrajitoare cu parul rosu, de care e indragostit. Doar Cai stie ca Rosalie este fiica ultimei maestre a runelor si mai cunoaste si un alt secret care i-ar putea aduce moartea tinerei aflate sub protectia lui.

Format mic.314pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura Rao