Poze MÂNDRIE + PREJUDECATĂ + ZOMBI - Jane Austen. Seth Grahame-Smith

MÂNDRIE + PREJUDECATĂ + ZOMBI - Jane Austen. Seth Grahame-Smith

Pret vechi: 38 RON Reducere 47%

Pret nou: 20,14 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

ESTE UN ADEVĂR UNIVERSAL CUNOSCUT CĂ UN ZOMBI CARE A APUCAT SĂ MĂNÂNCE UN CREIER VA SIMTI NEVOIA SĂ MĂNÂNCE ŞI MAI MULT CREIER.”
Aceasta este prima frază din Mândrie prejudecată zombi, o ediţie extinsă a îndrăgitului roman de Jane Austen, în care apar scene noi-nouţe de măceluri cu zombi şi oase sfărâmate. Povestea începe cu o molimă misterioasă care s-a abătut asupra liniştitului sătuc englezesc Meryton – şi morţii revin la viaţă! Brava eroină Elizabeth Bennet este hotărâtă să înlăture definitiv ameninţarea zombilor, dar curând este distrasă de sosirea în sat a trufaşului şi arogantului domn Darcy. Ceea ce urmează este o delicioasă comedie de moravuri, cu multe dueluri verbale între cei doi tineri îndrăgostiţi – şi cu înfruntări şi mai violente pe câmpul de luptă scăldat în sânge.
Va putea Elizabeth să nimicească odraslele lui Satan? Şi să depăşească prejudecăţile sociale ale moşierilor cu conştiinţă de clasă? Plină de poveşti de dragoste şi inimi sfărâmate, confruntări cu săbiile, canibalism şi mii de cadavre în putrefacţie, Mândrie prejudecată zombi transformă o capodoperă a literaturii universale într-o lectură captivantă pe care nu o mai poţi lăsa din mână.


„Declar oficial că sunt mai mult decât fascinat de această carte.” Entertainment Weekly


„Adevărata întrebare este: dacă domnul Darcy e infectat de molimă,va avea Elizabeth tăria de a-l decapita la timp?” Salon.com 384pg

 


Detalii produs


Categorie: Horror - Thriller, Beletristica, Fantasy - Distopic

Producator: Editura LedaProduse similare


Scriitoarea, cu memoria ratacita, salasluieste intr-un azil psihiatric bantuit de deliruri. O sete...
6,75 RON
15 RON