Poze O CERERE ÎN CĂSĂTORIE - Vanessa Kelly

O CERERE ÎN CĂSĂTORIE - Vanessa Kelly

Pret vechi: 19,90 RON Reducere 40%

Pret nou: 11,94 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Numai o singură femeie merită să-i afle secretele…

Sunt oameni a căror naștere provoacă un adevărat scandal. Și sunt oameni care aleg să ducă o viață scandaloasă. Griffin Steele, fiul secret al ducelui de Cumberland, face parte din ambele categorii.

Unul dintre cei mai cunoscuți oameni din Londra și proprietarul unui tripou, Griffin se pregătea să-și lase afacerile și să plece într-o călătorie în Orient, când găsește la ușa lui un bebeluș abandonat și un bilet prin care este avertizat de pericolul în care se află copilul. Dominic Hunter, mentorul lui, i-o trimite în ajutor pe Justine Brightmore, pentru a se ocupa de îngrijirea micuțului.

Nepoată de viconte și totodată fiica unui spion, Justine s-a angajat să apere cu orice preț copilul abandonat, devenit o țintă din cauza unei presupuse descendențe regale. Cum s-ar putea însă apăra pe ea însăși de libertinul Griffin? Căsătoria cu el îi poate salva reputația, dar îi pune în mare pericol inima, cu atât mai mult cu cât mirele se dovedește a fi un seducător pasional.

Dacă mariajul le e impus de împrejurări, va fi de-ajuns doar pasiunea pentru a clădi împreună o relație bazată pe afecțiune… sau poate chiar pe dragoste?  340pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura Alma


Adauga un comentariu:


Produse similare


În dimineaţa celei de-a 31 aniversări, Elena Stewart este confruntată cu trei probleme:...
13 RON
26 RON
Jason Kincaid isi scoase masca neagra si incaleca pe calul lui, Adversary. Bietul David. Era un...
12 RON
24 RON