Poze P.S. TE IUBESC - Cecelia Ahern

P.S. TE IUBESC - Cecelia Ahern

Pret vechi: 29,90 RON Reducere 55%

Pret nou: 13,46 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Unii oameni aşteaptă o viaţă întreagă să îşi găsească sufletul pereche, în timp ce alţii par să fie împreună de o viaţă. Holly şi Gerry formau un cuplu încă din adolescență, își completau unul altuia frazele și gândurile, râdeau cu poftă chiar și atunci când se ivea vreun motiv de ceartă. Lumea era la picioarele lor, iar Holly nu îşi putea imagina cum ar fi să trăiască fără Gerry. Până în ziua în care viaţa o obligă să facă acest lucru.

Gerry moare din cauza unei tumori pe creier, iar în urma dispariției lui Holly rămâne singură și devastată. Dar, în preajma aniversării ei de 30 de ani, Gerry se întoarce… Prin intermediul a zece scrisori, câte una pentru fiecare dintre lunile de după dispariția lui, Gerry o ajută, de dincolo de moarte, să ia viaţa de la capăt. Fiecare mesaj se încheie cu „P.S Te iubesc”. Pe măsură ce deschide scrisorile, Holly devine puternică şi independentă, învață să zâmbească, să danseze, să cânte şi chiar să iubească din nou. 

Viața există pentru a fi trăită, realizează ea într-un final, și poate fi cu atât mai frumoasă dacă un înger veghează asupra ta.

„P.S. Te iubesc” este romanul de debut al Ceceliei Ahern, scris pe când avea numai 21 de ani. S-a bucurat de o mare popularitate și de un imens succes de vânzări, fiind tradus în peste 40 de țări și ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank și Gerald Butler în rolurile principale.

 “O carte senzaţională care dovedeşte că dragostea adevărată nu moare niciodată.” - Cosmopolitan 397pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura AllProduse similare


Într-o noapte târzie , Christine Rose se plimbă pe podul Ha`penny din Dublin, când...
28 RON
54,90 RON
Lucy Silchester şi-a părăsit iubitul perfect pentru că relaţia nu mai mergea şi a demisionat fiindcă...
17,96 RON
39,90 RON