Poze RĂZBUNAREA - Arlette Geneve

RĂZBUNAREA - Arlette Geneve

Pret vechi: 20 RON Reducere 56%

Pret nou: 8,90 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Arlette Geneve este o autoare de origine spaniolă, care a cunoscut succesul mondial cu numeroase bestseller-uri, pentru care a fost distinsă cu numeroase premii internaționale de literatură. Pasionată de istorie, scriitoarea combină în romanele sale realitatea cu ficțiunea, reușind să ne ofere minunate romane de dragoste.
În ”Răzbunarea”, acțiunea se desfășoară în Imperiul roman al anului 27 î.H., când intrigile politice, trădările și crimele erau la ordinea zilei. Frumoasa Aradia, care făcea parte dintr-o familie nobilă, rămâne singură și fără speranță după noaptea fatidică în care viața liniștită a familiei ei este curmată de o crimă oribilă. Totuși, speranța Aradiei rămâne generalul Maximus, pe care îl poartă în inimă și gând încă din copilărie.
Generalul, unul dintre cei mai bravi centurioni ai Imperiului, se întoarce la Roma încununat de victorii, însă este nevoit să realizeze că, în absență, mama sa a decis pentru el, legându-l de o persoană pe care el până atunci o văzuse doar ca pe o copilă.
Acțiunea se complică atunci când sora lui Maximus pune la cale un ingenios plan de răzbunare. Rămâne să aflați, după lecturarea acestui roman pasionant, ce le-a hărăzit soarta celor doi eroi, Aradia și Maximus. 300pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura LiderProduse similare


Acest al doilea volum al Trilogiei Beresford spune povestea fiului mai mic al familiei, Andrew...
8,90 RON
28 RON
Acest al treilea volum din saga familiei Beresford este povestea lui Arthur Ross Beresford. El este...
9,90 RON
28 RON