Poze SAVOAREA UNUI SARUT - Teresa Medeiros

SAVOAREA UNUI SARUT - Teresa Medeiros

Pret vechi: 19,90 RON Reducere 55%

Pret nou: 8,96 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

 Un erou păcătos... o eroină încăpățânată... și visuri pentru care merită să plătești orice preț.

Legendarul aventurier Ashton Burke a cutreierat lumea vreme de zece ani, în încercarea de a-și uita prima iubire, pe care ambiția și mândria l-au determinat să o lase în urmă în Anglia. Viața lipsită de responsabilități îi este însă dată peste cap atunci când fratele lui îl convinge să-i recupereze logodnica răpită de pirați și vândută pentru haremul unui sultan. Prea târziu, Ashton afla ca aceasta nu este nimeni alta decât Clarinda Cardew, aceeași superbă tânără care i-a răpit inima în tinerețe.

Ultimul lucru pe care și-l dorește Clarinda este sa fie prizonera într-un palat al placerilor senzuale alaturi de barbatul venit să o salveze – și care este tocmai cel ale carui saruturi irezistibile înca îi bântuie nopțile. Deși Ashton jură că singurul lui scop este să-și îndeplinească promisiunea făcută propriului frate, Clarinda realizeaza rapid ca, dacă se lasă salvata de el, inima ei i-ar putea fi pusă într-un pericol mult mai mare decât acela de a deveni soția sultanului.

Intr-o calatorie plină de aventuri care îi poartă de la intrigile din palatul unui sultan către sălile de bal strălucitoare din Londra, Ashton și Clarinda își reiau dansul seducției, descoperind ca cea mai ispititoare placere dintre toate poate fi însăși dragostea. 304pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura Alma



Produse similare


Ziua începe ca oricare alta pentru frumoasa orfană Prudence Walker. Aflată în căutarea...
8,96 RON
19,90 RON
Imbatati de pasiune, ei se savurau cuprinsi de inflacararea unei dorinte mult timp retinute,...
7 RON
14 RON