Poze SFARSITUL CALATORIEI - Josephine Cox

SFARSITUL CALATORIEI - Josephine Cox

Pret vechi: 29,90 RON Reducere 70%

Pret nou: 8,90 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cu aproape un sfert de veac in urma, lui Barney Davidson si  familiei sale din Anglia li se ofera sansa unei vieti mai bune in America. Bucuria plecarii este insa de scurta durata pentru Barney care afla o veste ingrozitoare si hotaraste ca situatia sa nu trebuie sa-i impiedice pe cei dragi sa ajunga acolo unde le va fi mult mai bine. Devine alt om, facand tot posibilul spre a-si atrage  ura familiei si pentru a o instraina cat mai mult de persoana sa.
Este parasit cu cel mai mare dispret de sotie si cei trei copii care pleaca in America. Dar ce este cu adevarat in sufletul acestui om!
In asteptarea sfarsitului isi gaseste alinare in relatia cu o prietena, Lucy Baker, care stie prin ce trece si este alaturi de el pana in ultima clipa.
Dar, dupa multi ani, secretul lui Barney continua sa-i impovareze sufletul. Ea nu poate accepta ca, in ciuda imensului sacrificiu facut de Barney, familia acestuia sa-i poarte o atat de nedreapta amintire. Brusc, Lucy rupe tacerea trimitand o scrisoare in America fostei sotii a lui Barney. Un demers ce declanseaza o adevarata furtuna, dezvaluind adevarata  tragedie din spatele aparentelor.
Un roman tulburator despre iubire, sensibilitate si sacrificiu fara limite. O poveste scrisa de o mare maestra a genului, care va starui multa vreme in memoria cititorului. 319pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura OrizonturiProduse similare


-Daca are o fiica! O minunatie, dragul meu. Astazi ea este atractia principala a acestei caverne....
6,30 RON
14 RON
Indragita scriitoare BARBARA DELINSKY revine in forta, oferindu-ne nu una, ci doua emotionante...
14,81 RON
32,90 RON