Poze VEI FI ACOLO? - Guillaume Musso

VEI FI ACOLO? - Guillaume Musso

Pret vechi: 29,90 RON Reducere 50%

Pret nou: 14,95 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Romanul Vei fi acolo? încearcă să răspundă la o întrebare pe care ne-am pus-o, fără îndoială, de multe ori: dacă ne-am putea întoarce în timp, am avea curajul să facem alegerile opuse? Ne-am putea asuma riscul deturnării propriului destin?
Elliott este un chirurg de succes din San Francisco, în vârstă de şaizeci de ani, a cărui viaţă se învârte în jurul fiicei lui, Angie. Dar Elliott nu-şi poate găsi pacea sufletească, pentru că Ilena, femeia de care s-a îndrăgostit nebuneşte cândva, a murit în urmă cu treizeci de ani.

Aflat în Cambodgia, într-o misiune umanitară, este întrebat de un bătrân localnic: „Dacă ţi s-ar putea împlini o singură dorinţă, care ar fi aceea?” Pentru Elliott, răspunsul nu poate fi decât unul singur: să dea timpul înapoi, pentru a împiedica moartea Ilenei. Însă ceea ce omite Elliott este faptul că orice călătorie în timp funcționează pe principiul dominoului: orice schimbare, oricât de mică, poate declanșa un tsunami al trecutului, care să măture singurele certitudini din prezent. 287pg

 


Detalii produs


Categorie: Roman de dragoste

Producator: Editura All


Adauga un comentariu:


Produse similare


O poveste despre dragoste şi moarte, credinţă şi luptă. Pe când avea 8 ani, Nathan...
13,79 RON
22,99 RON
Era hotarata sa-si salveze casnicia. Era hotarata sa-si recastige sotul, care, evident ducea o...
7,50 RON
15 RON