Poze ZERO - Jess Walter

ZERO - Jess Walter

Pret vechi: 28 RON Reducere 60%

Pret nou: 11,20 RON

pretul nu include cheltuielile de livrare.

Cand politistul Brian Remy… isi recapata cunostinta, realizeaza ca a fost impuscat in cap. Mai mult, toate indiciile sugereaza ca el singur a apasat pe tragaci. In timp ce fumul care a mistuit Turnurile Gemene se risipeste incet, Remy isi da seama ca memoria ii joaca feste, sovaind intre momente de luciditate si zile intregi in care parca ar trai viata altcuiva.

Lumea care il inconjoara… pare in acelasi timp fracturata si familiara… intr-un mod straniu. Este un univers dominat de un primar diabolic numit „Seful cel mare”, populat de celebritati inepte, politisti angoasati si rechini imobiliari care profita din plin de pe urma tragediei.

Curand… Remy Walter afla ca are o noua iubita pe care inca nu a cunoscut-o, un fiu care pretinde ca a murit si o misiune ciudata comandata de un serviciu de informare obscur, cunoscut ca Departamentul Documente. Sarcina sa este sa mearga pe urmele unor documente care par sa faca legatura intre teroristi si o femeie care lucra in unul din Turnuri. 482pg Format mic

 

 


Detalii produs


Categorie: Roman Politist - Suspans

Producator: Editura NemiraProduse similare


Romanul Alertă de gradul zero, al celebrului scriitor american JAMES PATTERSON, reprezintă apogeul...
12,80 RON
32 RON