Intrebari Frecvente

          Salut,
  In primul rand va multumim ca ne-ati vizitat. Mai jos sunt cateva detalii despre modul in care functioneaza anticariatul.
A

Unde se primeste comanda?
Deoarece momentan coletele sunt expediate doar prin intermediul Postei Romane coletul il puteti ridica de la Oficiul Postal arondat adresei pe care ati furnizat-o la efectuarea comenzii.

Efectuati livrari in strainatate?

Acceptam si comenzi din strainatate, mentionam ca in acest caz taxele de livrare externe sunt diferite de cele afisate pe site, sunt in functie de greutatea coletului si tara de destinatie. Dupa ce plasati o comanda va trimitem un mail cu detalii suplimentare referitoare la pretul total, taxele postale si durata livrarii in functie de tara de destinatie.

In cazul comenzilor externe ca modalitate de plata acceptam doar plata prin ordin bancar, optiunea de plata ramburs nu este disponibila.

Cat dureaza pana primesc comanda?

Dupa finalizarea comenzii veti primi un mail în care vă comunicăm data la care expediem comanda. Va rugam sa verificati acest mail iar în cazul în care preferaţi o dată anume pentru expedierea coletului comunicaţi-ne data aleasă de dvs. printr-un simplu reply la acel mail. Dacă adresa din C.I. nu corespunde cu adresa de livrare va rugam sa precizati acest lucru, in acest caz coletul va fi trimis cu precizarea Post Restant la Oficiul Postal mentionat de dvs.
În general termenul de expediţie al comenzilor este de aproximativ 24 ore.
Coletele a caror confirmare se primeste vinerea vor fi expediate luni.
Nu uitaţi că în cazul in care doriti o data anume pentru expedierea comenzii puteţi preciza data aleasa de dvs. in mail-ul de confirmare comanda.

Cum se efectueaza plata?
Achitarea costului coletului se face in momentul in care ridicati coletul de la oficiul postal arondat adresei pe care ati furnizat-o in momentul efectuarii comenzii.
A
Care sunt taxele de livrare?
Plata ramburs. Taxele postale sunt de 10.9 lei indiferent de valoarea coletului
.
La comenzile peste 200lei nu se mai platesc taxe postale.
Plata prin transfer bancar. Taxele postale sunt de 4.9 lei, iar la comenzile peste 55 lei transportul este gratuit.
A
Nu am ridicat un colet. Mai pot efectua alte comenzi?
In acest caz comanda va fi platita in avans, iar la valoarea acesteia se vor adauga taxele postale si de retur ale coletului neridicat de la Posta. Plata se va efectua cu ordin bancar/mandat in cont, iar comanda va fi trimisa dupa ce banii vor intra in cont.
A
Sunt probleme la realizarea comenzii. Cum procedez?
Daca sunt probleme la efectuarea unei comenzi va rugam sa ne comunicati acest aspect folosind rubrica Contact (buton aflat in partea dreapta sus a paginii).

In cazul in care nu ati primit mail-ul de confirmare verificati la rubrica Istoric comenzi din contul dvs. daca aceasta a fost inregistrata. Daca nu figureaza la aceasta rubrica va rugam sa ne contactati.

Important: Dupa ce faceti o comanda veti primi un mail în care vă anuntăm data de expediţie a comenzii. Vă rugăm să verificaţi adresa de mail. Unele comenzi necesită confirmare, daca nu confirmati numele si adresa de livrare comanda va fi anulata in termen de 10 zile de la trimiterea mail-ului de confirmare.

                     Cumparaturi placute!