Acupunctura

AcupuncturaÎn această rubrică a anticariatului virtual găsiți cărți de Acupunctură, cea mai mare parte dintre ele în limba română. Acupunctura este o știință medicală asiatică, care folosește ace speciale, cu ajutorul cărora stimulează punctele energetice ale organismului. În acest fel sunt tratate și vindecate foarte multe boli și probleme de sănătate.

Printre titlurile disponibile veți găsi și cărțile Acupunctura științifică modernă de Ioan Florin Dumitrescu, Dumitru Constantin și Tratamentul prin acupunctură de C. Ionescu – Tirgoviste.

Pe lângă cărțile clasice despre Acupunctură, în această rubrică veți găsi și titluri legate de influența acupuncturii și modul în care aceasta vă poate rezolva problemele de sănătate. 

Toate cărțile de Acupunctură afișate în anticariatul ezoteric virtual sunt pe stoc, într-unul sau mai multe exemplare. Comenzile sunt onorate în ordinea primirii lor și, din această cauză, este de preferat, dacă vă doriți o anumită carte, să o comandați imediat, pentru a fi siguri că intrați în posesia ei. Site-ul este actualizat zilnic, astfel că, un titlu care nu mai este pe stoc, nici nu mai apare pe site, pentru a nu induce în eroare vizitatorii și clienții.  

 

Livrarea cărților

Cărțile comandate sunt livrate prin Poșta Română sau prin Fan Courier. Cărțile livrate prin Poșta Română ajung la oficiul poștal de care aparțineți în 4-5 zile lucrătoare și va trebui să mergeți acolo să le ridicați. Veți plăti la ghișeu contravaloarea cărților și a eventualelor taxe de transport. Cărțile livrate prin Fan Courier ajung la adresa indicată de dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare. Veți achita direct curierului contravaloarea cărților și eventualele taxe de transport. Vă recomandăm să alegeți expedierea prin Fan Courier dacă nu vă puteți deplasa la oficiul poștal sau dacă doriți primirea coletului la locul de muncă sau la o altă adresă, diferită de cea din buletinul dumneavoastră.  

 

Codificarea cărților

Codificarea cărților de Acupunctură în funcție de starea lor este următoarea:

Stare:

foarte bună: cartea  este nouă

bună: cartea a fost citită o dată

medie: cartea  prezintă urme de îndoire a uneia sau a mai multor pagini

deteriorată: cartea prezintă urme vizibile de utilizare, paginile sunt desprinse sau ușor deteriorate

 

Click aici pentru a cumpăra cărți de Acupunctură.