Zen / Dalai Lama

Zen / Dalai LamaÎn această rubrică a anticariatului virtual găsiți cărți despre Zen / Dalai Lama, cea mai mare parte dintre ele în limba română. Toate cărțile de Zen / Dalai Lama afișate în anticariatul ezoteric virtual sunt pe stoc, într-unul sau mai multe exemplare. Comenzile sunt onorate în ordinea primirii lor și, din această cauză, este de preferat, dacă vă doriți o anumită carte, să o comandați imediat, pentru a fi siguri că intrați în posesia ei. Site-ul este actualizat zilnic, astfel că, un titlu care nu mai este pe stoc, nici nu mai apare pe site, pentru a nu induce în eroare vizitatorii și clienții.

Printre titlurile disponibile veți găsi și cărțile Cum sa iubesti – Thich Nhat Hanh de Thich Nhat Hanh și Emotii vindecatoare de Daniel Goleman

Livrarea cărților

Cărțile comandate sunt livrate prin Poșta Română sau prin Fan Courier. Cărțile livrate prin Poșta Română ajung la oficiul poștal de care aparțineți în 4-5 zile lucrătoare și va trebui să mergeți acolo să le ridicați. Veți plăti la ghișeu contravaloarea cărților și a eventualelor taxe de transport. Cărțile livrate prin Fan Courier ajung la adresa indicată de dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare. Veți achita direct curierului contravaloarea cărților și eventualele taxe de transport. Vă recomandăm să alegeți expedierea prin Fan Courier dacă nu vă puteți deplasa la oficiul poștal sau dacă doriți primirea coletului la locul de muncă sau la o altă adresă, diferită de cea din buletinul dumneavoastră.

Codificarea cărților

Codificarea cărților de Zen / Dalai Lama în funcție de starea lor este următoarea:

Stare:

foarte bună: cartea este nouă

bună: cartea a fost citită o dată

medie: cartea prezintă urme de îndoire a uneia sau a mai multor pagini

deteriorată: cartea prezintă urme vizibile de utilizare, paginile sunt desprinse sau ușor deteriorate

Click aici pentru a cumpăra cărți de Zen / Dalai Lama.