Ayurveda

Ayurveda - carte ezoterică în regim de anticariat

Ayurveda (uneori denumită și Aiurveda) este denumirea pentru medicina tradițională indiană. Aceasta se bazează pe vindecarea problemelor de sănătate cu ajutorul alimentației, indiferent cât de gravă este starea de sănătate.

În această rubrică a anticariatului virtual găsiți cărți de Ayurveda, cea mai mare parte dintre ele în limba română.

Pe lângă cărțile clasice despre Ayurveda, în această rubrică veți găsi și titluri legate de Bucătăria Ayurvedică, Marii inițiați ai tradiției Ayurveda, Vindecare și purificare prin post, Plantele medicinale pentru Ayurveda,Medicină Ayurvedică etc.

Printre titlurile disponibile veți găsi și cărțile AYURVEDA pentru femei de Ernst Schrott, Cynthia-Lina Bole și Plantele medicinale pentru Ayurveda – limba germana de Vasant Lad / David Frawley 

Toate cărțile de Ayurveda afișate în anticariatul ezoteric virtual sunt pe stoc, într-unul sau mai multe exemplare. Comenzile sunt onorate în ordinea primirii lor și, din această cauză, este de preferat, dacă vă doriți o anumită carte, să o comandați imediat, pentru a fi siguri că intrați în posesia ei. Site-ul este actualizat zilnic, astfel că, un titlu care nu mai este pe stoc, nici nu mai apare pe site, pentru a nu induce în eroare vizitatorii și clienții.

 

Livrarea cărților

Cărțile comandate sunt livrate prin Poșta Română sau prin Fan Courier.

Cărțile livrate prin Poșta Română ajung la oficiul poștal de care aparțineți în 4-5 zile lucrătoare și va trebui să mergeți acolo să le ridicați.

Veți plăti la ghișeu contravaloarea cărților și a eventualelor taxe de transport.

Cărțile livrate prin Fan Courier ajung la adresa indicată de dumneavoastră în 1-2 zile lucrătoare. Veți achita direct curierului contravaloarea cărților și eventualele taxe de transport.

Vă recomandăm să alegeți expedierea prin Fan Courier dacă nu vă puteți deplasa la oficiul poștal sau dacă doriți primirea coletului la locul de muncă sau la o altă adresă, diferită de cea din buletinul dumneavoastră.

 

Codificarea cărților

Codificarea cărților de Ayurveda în funcție de starea lor este următoarea:

Stare:

foarte bună: cartea este nouă

bună: cartea a fost citită o dată

medie: cartea prezintă urme de îndoire a uneia sau a mai multor pagini

deteriorată: cartea prezintă urme vizibile de utilizare, paginile sunt desprinse sau ușor deteriorate

 

Click aici pentru a cumpăra cărți de Ayurveda.